Reshaping Consulting

I dag er eWork markedsførende inden for segmentet konsulentformidlere og er en af de førende konsulentleverandører på konsulentmarkedet. Vi har etableret os ved at tilbyde kunderne en moderne og effektiv måde at håndtere deres konsulentbehov på. Samtidig imødekommer vi konsulenternes forventninger om at kunne påvirke tid, sted og indtægter. Det er, hvad vores devise Reshaping Consulting betyder for os. Velkommen til eWork. 

Vores forretningsidé.
Vi tilbyder opgaveudbydere en måde at forenkle deres konsulenthåndtering på. Fra enkelte konsulentopgaver til levering af alle konsulenter. Samtidig skal konsulenterne, som sælger deres tjenester via eWork, tilbydes opgaver kombineret med værdifulde ekstra tjenester. I forbindelse med en konsulentopgave er eWork aftalepart for både opgaveudbyder og konsulent og håndterer al administration omkring opgaven.

Vores forretningsmodel.
Baseret på konsulentformidlingsmodellen. Det indebærer, at konsulenterne ikke er ansat af eWork.

I stedet arbejder vi med et konsulentnetværk, som i princippet omfatter samtlige konsulenter på markedet. På baggrund af konsulentindkøberens behov foretager vi en uafhængig udvælgelse på konkurrencevilkår. Det fører til en optimeret forretning mellem konsulent og konsulentindkøber.

Vores virksomhed.
eWork har virksomheder i alle de nordiske lande og Polen. Hovedkontoret ligger i Stockholm, og vi har også kontor i Göteborg, Malmö, Linköping, Västerås, Helsinki, København, Oslo og Warszawa. eWork er noteret på NASDAQ OMX Stockholm.

eWork på 10 sekunder.

eWork er en komplet konsulentleverandør inden for it, telecom, teknik og virksomhedsudvikling.

eWork har adgang til hele konsulentmarkedet og har over 5.000 konsulenter ude på opgave i hele Norden og globalt.

Vores vision er: Kunder til alle konsulenter og konsulenter til alle kunder.